Despre noi

Proiectul Zile-libere.com a fost lansat in 2018 propunandu-si sa le raspunda tuturor celor care isi pun intrebari precum "cate zile libere voi avea anul urmator?" sau "cand imi pot planifica urmatoarea vacanta?".

Povestea noastra

Noi va informam asupra numarul exact de zile libere din fiecare an, va spunem de cate beneficiem de fapt si va tinem la curent cu noutatile aparute in sfera legislatiei privind zilele libere sau pe cele lucratoare.

Va spunem mereu ce sarbatori sunt si care este semnificatia lor, va anuntam cand si cui ar trebui sa spuneti "La multi ani!" daca este cazul.

De la noi veti primi vestile bune privind minivacantele de care puteti beneficia atunci cand se pot crea "punti" intre zilele libere de sarbatoare legala si weekenduri.

Zile-libere.com va ofera informatii exacte si corecte, ajutandu-va sa va planificati din timp mini-concediul mult asteptat.

In plus, va dam si idei pentru cum sa va petreceti vacantele, minivacantele sau weekendurile atunci cand vreti sa fugiti chiar si pentru scurt timp din cotidian, alaturi de partener, de copii sau de prieteni sau, de ce nu, atunci cand vreti sa va luati cateva zile de liniste si solitudine, pentru a va reincarca bateriile.

Avem zona de Blog cu articole, care cu siguranta va vor placea si de unde veti putea sa extrageti idei pentru a va petrece cat mai frumos zilele libere, fie ca sunt de la stat, fie ca sunt de concediu.

Veti descoperi informatii interesante si utile despre vacante, relaxare, sarbatori religioase si traditii.

Iti dam idei despre cand si cum poti sa petreci timp de calitate cu familia si prietenii, iti povestim despre drumuri la munte sau la mare, te tinem la curent cu festivalurile si evenimentele care se organizeaza si la care poti merge pentru a te simti bine.

Ce gasesti la noi? In 2 cuvinte: timp liber. Caci despre asta este vorba: noi va informam despre ce zile libere urmeaza, venim si cu sugestii privind modalitatea in care va puteti bucura de ele la maximum, iar voi va faceti planurile pe mai departe, in functie de compania pe care o veti avea, de preferintele personale, de interese si de posibilitati.

Daca doriti sa ne adresati o intrebare, o puteti face pe pagina de Facebook. Daca vreti doar sa ne transmiteti ceva, primim cu drag si bune si rele, la aceeasi adresa. Omuletii din spatele proiectului va vor raspunde cat ai clipi!

Autor: Micu Adi Marian

Pentru ca sunt pasionat de Web Design, optimizarea motoarelor de cautare si Marketing Digital am ales antreprenoriatul pentru a pune in practica cunostintele.