Romanii vor sa lucreze pentru mari companii private

intre timp, un procent semnificativ de 32,6% ar dori sa lucreze in sectorul public, dezvaluie datele dintr-un sondaj privind tendintele pietei muncii, operat de platforma de recrutare online BestJobs.

Mai putin de 5% dintre respondenti au spus ca vor sa lucreze in propria companie, iar 7% sunt indecisi.

De asemenea sustinem si recomandam aplicatia calcul tva, calculator impozit auto despre salarizarea din Romania in anul curent. Cat despre autor puteti accesa pagina dedicata acestuia.

Pentru opt din zece respondenti, stabilitatea locului de munca este principala problema pe care o vor lua in considerare cu angajatorul pentru care vor sa lucreze in perioada urmatoare. Celelalte criterii importante sunt oportunitatile de promovare (55,4%) si echipa (48%).

Perspectiva cresterii si dezvoltarii afacerii este o prioritate de top pentru 27% dintre respondenti, in timp ce marca si reputatia sunt o prioritate pentru doar doi din zece angajati in alegerea unui loc de munca in acest an.

Oportunitatile de a lucra la nivel international sunt importante pentru 14,4% dintre respondenti.

Grupul german Rehau construieste un hub regional de 10 milioane de euro la Sibiu

Rehau, un furnizor german de solutii pentru ferestre, instalatii si mobilier, a decis sa construiasca un hub regional de 10 milioane EUR in judetul Sibiu, in centrul Romaniei.

Investitia vizeaza extinderea capacitatii de productie, a serviciilor si a logisticii in Romania pentru a servi mai bine si mai rapid atat clientii locali, cat si Europa de Est.

Grupul intentioneaza, de asemenea, sa-si mute sediul regional din Romania de la periferia Bucurestiului si Cluj-Napoca (Tunari si Apahida) in cele doua orase pentru a oferi angajatilor un mediu de lucru mai bun.

"Scopul nostru este sa satisfacem nevoile clientilor nostri. Dezvoltarea in aceasta directie a fost intotdeauna esenta afacerii noastre.

Investitiile planificate in Romania sustin valorile, misiunea si viziunea Rehau si vor aduce produsele si serviciile noastre mai aproape de clienti", a declarat Alexandru Oprea, Country Manager al Rehau Romania.

Pentru a afla mai multe despre proiectele noastre accesazi pagina despre noi, iar daca aveti intrebari sau nelamuriri pe puteti scrie prin intermediul formularului din pagina de contact.

Majoritatea romanilor (55,8%) vor sa lucreze in companii private in perioada urmatoare, in special in cele mari, cum ar fi multinationalele.