Unde petrecem minivacanta de Sfanta Maria

Bucura-te de minivacanta de Sfanta Maria explorand destinatii fabuloase precum Delta Neajlovului, Domeniul Greaca sau fermecatorul sat sasesc Viscri. Evadeaza din agitatia urbana si incarca-ti bateriile in mijlocul naturii.

Delta Neajlovului

Delta Neajlovului
Delta Neajlovului

Una dintre cele mai frumoase si apropiate destinatii este Delta Neajlovului. Situata la 30 de kilometri de Bucuresti, Balta Comana, cum mai este cunoscuta, este o adevarata oaza de liniste, in natura.

Delta Neajlovului este parte a unei rezervatii naturale de peste 25.000 de hectare, ce include o padure uriasa, cu drumuri forestiere. La marginea acestei paduri a fost ucis Vlad Tepes.

Locul este ideal pentru relaxare sau daca esti o persoana activa, poti lua bicicleta pentru trasee de vis, departe de haosul orasului.

Domeniul Greaca: o oaza de rai

Domeniul Greaca
Domeniul Greaca

La doar 30 de minute de Bucuresti, Domeniul Greaca este una dintre cele mai populare si atractive zone turistice. O destinatie parca rupta din rai, Domeniul Greaca este o zona perfecta pentru a petrece zilele libere departe de oras.

Resortul cuprinde un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneeana, o crama si doua piscine exterioare.

Ferma de sub Penteleu

Ferma de sub Penteleu
Ferma de sub Penteleu

Ferma de sub Penteleu este o destinatie perfecta pentru familii, cu copii.

Este un domeniu imens, unde poti sa ai parte de distractie maxima atat pentru tine, cat si pentru copii, dar si de o hrana sanatoasa, fara pic de chimicale.Cazarea este una fara cusur si se vede ca gazdele pun suflet in ceea ce fac.

Camerele sunt inedite si dichisite, pline de carti, filme vechi, viniluri.

Proprietarii au adus foarte multe animale La Ferma de sub Penteleu, iar copiii pot petrece practic cateva zile la tara, unde se pot bucura de verdeata si animalute pe care le pot hrani si tine in brate.

Satul Viscri, judetul Brasov

Satul Viscri
Satul Viscri

Aflat mai departe de Bucuresti, la 80 de kilometri de Brasov, satul Viscri este unul dintre cele mai frumoase din Romania.

Insusi printul Charles a ales sa petreaca vacantele de vara in acest fermecator sat sasesc din Transilvania si si-a cumparat chiar o proprietate in aceasta zona.

Satul Viscri este listat in Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind unul dintre cele sapte sate cu biserici fortificate intrate in aceasta selecta lista cu locuri protejate.

Format in mare parte din case traditionale sasesti, viu colorate, satul Viscri este o minunatie, de care ar trebui sa se bucure orice roman. Merita vizitat si este o destinatie perfecta pentru reincarcarea bateriilor in zilele libere.

Cabana Rasarit de soare

Cabana Rasarit de Soare
Cabana Rasarit de Soare

Cabana Rasarit de Soare este o zona perfecta pentru o minivacanta. Este situata in localitatea Bradulet (Gales) din judetul Arges si este o casa foarte cocheta si primitoare.

Cabana este prevazuta cu o terasa generoasa care ofera o priveliste fantastica, un rasarit de soare de neuitat si de unde se poate asculta susurul raului Valsan. Cabana mai dispune si de o microferma proprie cu diferite specii de animale.

De asemenea este amenajata o zona de recreere prevazuta cu sauna, ciubar cu apa calda, sezlonguri pentru plaja, teren cu fileu pentru badminton, nenumarate posibilitati de trasee montane.

Daca vrei sa te relaxezi in natura si sa te bucuri de nopti racoroase vara, poti opta pentru cazarea la cort. La Cabana Rasarit de Soare este amenajata o zona special cu corturi moderne, in care ai toate conditiile, iar privelistea este una de vis.

Daca vrei sa petreci cat mai aproape de Bucuresti, ai alternative foarte multe, care iti garanteaza distractie si voie buna. Iata cateva dintre cele mai frumoase destinatii, aproape de Bucuresti, pentru a petrece zilele libere de Sfanta Maria